Di Beauty Discovery Box

Hi,

Het is weer lang geleden dat ik een artikel heb geplaatst op mijn blog, I know…

Maar ik heb het de afgelopen maanden enorm druk gehad met verschillende deadlines en school, waardoor mijn blog minder prioriteit kreeg. Sorry hiervoor, maar nu ik iets meer vrije tijd heb zal ik proberen zoveel mogelijk content te creëren voor jullie. Ik ben trouwens wel semi actief gebleven op mijn Instagram, mochten jullie mij daar nog niet volgen.

Vandaag deel ik graag een aantal producten met jullie die verkrijgbaar zijn bij Di. Zo kan je zelf een Di Beauty Discovery Box samenstellen, voor als je eens een aantal producten/merken wilt testen die verkrijgbaar zijn bij Di.

Als je benieuwd bent naar de producten in de Di Beauty Discovery Box die ik heb samengesteld, lees dan zeker verder.

Er zaten in totaal 4 verschillende beauty producten in de box, ik heb gekozen voor producten die mij interessant leken en ik wel eens wou uittesten.

Nivea Body Mousse Wild Raspberry X White Tea

Een tijdje geleden heb ik de nieuwe Nivea Body Mousse uitgetest. Toen ik zag dat er een nieuwe editie is uitgebracht, moest ik deze natuurlijk ook eens testen. Mocht je nog een fijne, luchtige bodylotion zoeken, deze variant met frambozen en witte thee ruikt echt heerlijk!

Nature Box Body Scrub with cold pressed apricot oil

Ik denk dat je nooit genoeg scrubs kan hebben, daarom besloot ik er eentje met een heerlijke abrikozen geur te testen. Want je kan nooit te vroeg beginnen met je lichaam klaar te maken voor de zomer.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings mascara

Een mascara komt altijd van pas, en deze nieuwe Rimmel Scandaleyes Wow Wings mascara ziet er veel belovend uit. Ik laat jullie binnenkort weten of deze veel volume geeft.

Moodmatcher Luxe Twist Stick

Naar dit product was ik heel benieuwd, aangezien het gaat om een lipstick die van kleur verandert aan de hand van je humeur. In het begin geeft deze lipstick een redelijk felroze kleur aan je lippen, maar of deze ook echt van kleur verandert, dat is iets dat getest moet worden.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie nu een beetje inspiratie hebben kunnen opdoen om jouw eigen Di Beauty Discovery Box samen te stellen.

Wat vind jij van de Di Beauty Discovery Box?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen om te testen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 25 januari 2019 / 20:08

    Ha Yara, wat leuk om je weer te zien bloggen! <3
    Die Nivea body mousse klinkt zooo lekker qua geur. Ik vind dat soort producten sowieso heerlijk! Naar die mascara ben ik ook wel benieuwd! Mooie box, leuke inhoud ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn favoriete winterjassen

Hi, Na mijn artikel over de leukste enkellaarsjes voor elke gelegenheid, is het tijd voor een artikel over mijn favoriete...

Close