Daily face makeup essentials

header2

Hi,

Vandaag laat ik jullie mijn dagelijkse makeup essentials zien. Dit zijn vooral de zes items die ik voor mijn gezicht gebruik dagelijks. Als je wilt weten welke items dit allemaal zijn, lees dan zeker verder!

dailymakeupessentilas

Op de foto zien jullie :

 • De Prime and fine primer van Catrice, deze gebruik is als eerste op mijn huid na mijn gezichtsverzorging. Ik ben deze nog maar pas beginnen testen en ik moet zeggen dat het tot nu toe best goed meevalt.
 • De liquid camouflage concealer van Catrice, die ongeloofelijk goed ruikt.
 • De Fit me poeder van Maybeline in de kleur 115.

daily makeup essentials2

Hier kunnen jullie nog twee essentials zien die voor mij heilig zijn

 • De BB cream van Skin79 in de roze versie. Deze BB cream is geweldig, het is de perfecte kleur voor mijn lichte huid en dekt nog goed ook. Alleen kan ik deze alleen in Barcelona kopen, dus heb ik er laatste meteen twee van meegenomen.
 • Urban Decay All nighter makeup setting spray, deze gebruik ik nu al twee jaar geloof ik en werkt ook echt om je makeup goed te setten. Verder vind ik de Mac prep + prime fix + spray ook geweldig om je makeup de hele dag te laten blijven zitten. Hier heb ik al drie of vier flesjes van leeg gebruikt denk ik, haha. (:

daily makeup essentials3

En dan als laatste nog een Mac Mineralize Skinfinish in de kleur Lust. Maar ik wissel redelijk vaak af van blush/highlighter.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn daily face makeup essentials te zien en tot morgen!

Wat zijn jouw daily face makeup essentials, waar kan jij niet zonder mee? 

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 12 april 2016 / 06:17

  Leuk om te zien wat je dagelijks aan makeup gebruikt! De BB creams van Skin 79 heb ik ook zo lang gebruikt, voornamelijk de oranje versie, ik bestelde hem altijd via een Nederlandse site (waar ik de naam niet meer van weet..) en wat waren die fijn! Ook ben ik heel benieuwd naar de setting spray, al zoveel goede verhalen over gehoord..

 2. 12 april 2016 / 09:39

  Oeh die Prima and Fine heb ik ook, fijn product he!

 3. 12 april 2016 / 13:04

  Mooie producten vind de concealer van catrice en de setting spray van urban decay ook erg fijn!

 4. 12 april 2016 / 15:54

  Lijken me mooie producten. Zelf gebruik ik dagelijks in ieder geval het bananenpoeder van W7, de bronzer van MUA en ik zweer ook bij het Paula’s Choice Blush & Contour palette.

 5. 12 april 2016 / 17:40

  Die concealer van Catrice gebruik ik ook, vind ‘m heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
What’s in my bag

Hi, Vandaag wou ik eens met jullie delen wat er allemaal in mijn tas zit. Ik moet wel zeggen dat...

Close