Current favorites #2

IMG_2568

Hi,

Vandaag wil ik graag met jullie mijn current favorites delen. Ik heb vorige zomer al eenmaal zoiets gedaan en vanaf nu leek het mij wel leuk om dit vaker te doen. In totaal heb ik vijf items gekozen die momenteel mijn favoriet zijn.

IMG_2571

IMG_2577

Hema desk planner

Deze eerste favoriet zullen de meeste onder jullie al wel kennen. Ik heb deze desk planner nu al een paar maanden en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meer zonder kan. Aangezien ik mijn nieuwe agenda vooral gebruik voor afspraken en andere belangrijke zaken, is deze desk planner extra handig. Ik gebruik deze dan vooral voor andere taken en to do’s zoals bloggen, foto’s nemen, opruimen,…

Je kan ook meteen de hele maand vooruit plannen wat ook handig is voor school. Zelf heb ik voorlopig nog een paar maanden vakantie voor ik terug naar school ga. Maar ik weet nu al dat ik deze planner nog meer ga kunnen gebruiken als ik terug met school begin.

IMG_2574

Cosmopolitan

Een tweede favoriet is de cosmopolitan. Deze is al jaren mijn favoriet en zal hier denk ik elke maand tussen staan. Alleen ben ik al heel de tijd bezig geweest dat ik deze nog niet heb kunnen lezen. Persoonlijk vind ik er ook altijd carrièretips in. Het blijft gewoon mijn favoriete tijdschrift.

IMG_2575

Instax mini 8 camera

Deze Instax camera heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist en ik ben blij dat ik er eindelijk een heb. Zo kan ik erachter komen wat die hype hierrond is. Een review kunnen jullie hier nog van verwachten.

IMG_2582

IMG_2580

Garnier micellair reinigingswater

Mijn vierde favoriet is een beauty item. Ik ben namelijk al jaren fan van het micellair water van Bioderma. Helaas is dit enkel bij de apotheek te verkrijgen en kan het prijzig zijn. Daarom leek het mij wel leuk om eens de goedkopere variant van Garnier te gebruiken. Ik gebruik dit reinigingswater nu toch al een dikke twee maand dus ik heb al een mening hierover. Als jullie het leuk vinden kan ik hier een vergelijkingsreview van maken? Dan review ik het micellair water van Garnier samen met dat van Bioderma.

IMG_2583

On top van Anna Nooshin

Mijn laatste favoriet is On top van Anna Nooshin. Ik weet dat ik het boek nog niet lang heb, maar ik zit momenteel al bijna op de helft. En ik kan je vertellen dat ik nu al geïnspireerd ben door Anna’s verhaal. Ik kan niet wachten om het boek verder uit te lezen. En zoals beloofd, komt er dan een review hiervan. Ik kan wel zeggen dat ik dit boek aan iedereen aanraad, maakt niet uit welk beroep of welke richting je uitgaat.

Dat was het alweer voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden.

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 9 juli 2016 / 12:46

    Die desk planner is superhandig van Hema! Leuke favorieten 🙂

  2. 9 juli 2016 / 18:01

    Superleuk! On Top wil ik ook nog wel graag een keer lezen. Ik heb toevallig net vandaag Masterclass Ondernemen van Annic ontvangen, dus ga daar eerst aan beginnen. Die Instax camera is ook zo leuk, en die deskplanner ook. Allemaal wel eigenlijk!!
    Jolanda onlangs geplaatst…Nationale Beautybloggersdag & winactie!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
#Summerproof : DIY body scrub

Hi, Voor deze editie van #summerproof deel ik met jullie een diy om zelf thuis en gemakkelijk een body scrub te...

Close