Contact

Hi,

Wil jij mij een vraag stellen of iets laten weten? Dat kan altijd, lees de informatie hieronder even na.

Contact : info@yaraloveshealthy.com

Samenwerkingen (bedrijven/pr-bureau’s/webshop’s)  :

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking kan u mij dit altijd laten weten via onderstaand e-mailadres. Voor mijn adresgegevens, mediakit, statistieken of andere gegevens mag u mij ook contacteren.

Yaraloveshealthy.com haar doelgroep bestaat voor 81% uit vrouwen uit de leeftijdscategorie 18-35 jaar. Deze blog is geschikt voor elk type vrouw, zowel een carrièrevrouw als studente kan hier wel iets leuks vinden.

E-mailadres : info@yaraloveshealthy.com

Yaraloveshealthy.com heeft ondertussen al met enkele bedrijven samengewerkt.

Fotofabriek.nl – Glucosamine.com – Hemdvoorhem.nl – Oh La La roses – Lucardi Juwelier – Canvascompany.nl – Lux-Luz.nl – Urtekram

Verschillende mogelijkheden :

  • Advertorial : Met een advertorial wordt een geschreven artikel bedoeld met eventueel do-follow links. Voor voorbeelden kan je de pagina ‘samenwerkingen’ bezoeken. Het liefst schrijf ik zelf een informatief, correct artikel over uw product/bedrijf en plaats ik hierin de do-follow links. Dit wordt dan onderaan het artikel aangegeven dat het om een samenwerking gaat.        Ik schrijf alleen artikels over een product of bedrijf dat mij zelf aanspreekt, waarvan ik vind dat het bij het concept van deze blog hoort. Vaak komt het ook voor dat ik hiervoor een product mag uittesten. Indien het een artikel met do-follow links is, gaat het om een advertorial ipv een review.

Voorbeelden : Lucardi JuwelierFotofabriekGlucosamine & Hemdvoorhem

  • (Product)Review : Een (product) review is een andere mogelijkheid op het gebied van samenwerkingen. Dit houdt in dat ik een product toegestuurd krijg om te testen. Na het product uitgebreid getest te hebben, zal ik mijn eerlijke mening geven in de vorm van een review.

Beauty review : Rituals Express your soul

Boek review : From Blog To Brand review

Lifestyle review : Foto op canvas – Canvascompany.nl

  • Winactie : Uiteraard sta ik altijd open voor samenwerkingen onder de vorm van een winactie. Ik houdt graag winacties rond bepaalde feestdagen of een speciale dag, bv. valentijnsdag, mijn verjaardag of de verjaardag van yaraloveshealthy.com. Dit speciaal om mijn lieve bezoekers en lezers te belonen voor hun interactie. Op yaraloveshealthy.com telt elke bezoeker en lezer en krijgt iedereen een eerlijke kans.

Voorbeelden : Hemdvoorhem

  • Interview : Ik vind het natuurlijk altijd leuk om deel te nemen aan een interview, mocht dit bij het concept van yaraloveshealthy horen.
  • Kortingscode : Een andere mogelijkheid van samenwerking is het ontwikkelen van een kortingscode speciaal voor mijn bezoekers en lezers. Dit houdt in een unieke kortingscode speciaal ontwikkeld voor yaraloveshealthy.com.

Alle voorbeelden van  samenwerkingen waaraan yaraloveshealthy.com al heeft deelgenomen, kan je op de pagina ‘samenwerkingen’ vinden.

Ik vind het altijd interessant om toegevoegd te worden aan perslijsten om up to date te blijven. Mocht u nog andere gegevens van mij nodig hebben (bv. adresgegevens, mediakit of statistieken), dan mag u mij gerust contacteren.

 

Gastbloggers :

Yaraloveshealthy.com blijft groeien en daarom ben ik op zoek naar een aantal leuke gastbloggers. Ben jij geïnteresseerd of wil je wat meer informatie hierover? Contacteer mij dan gerust via mail.

Voor bezoekers/lezers :

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen of interviews met andere bloggers. Als je mij een vraag wilt stellen, mag je mij ook altijd een mailtje sturen of een reactie achterlaten. Ik vind het altijd interessant en leerrijk om feedback en/of tips te ontvangen van mijn lezers, zo blijft yaraloveshealthy altijd groeien.

Ook zijn er twee rubrieken te vinden op yaraloveshealthy.com. Namelijk ‘Food Diary’ op dinsdag en ‘Meet The Blogger’ op donderdag. Mocht je interesse hebben om aan een van deze rubrieken deel te nemen, mag je gerust contact met mij opnemen via info@yaraloveshealthy.com.