Christmas outfit ideas

Hi,

Voor mij is kerstmis een rustige dag die je vol gezelligheid moet doorbrengen met vrienden of familie. Het kan dat je outfit hierdoor wat saaier lijkt, maar met de juiste accessoires is dit helemaal niet zo. Daarom dat ik jullie vandaag graag wat inspiratie geef voor wat je juist met kerstmis aan kan doen. Ik heb een aantal shops gebruikt waarvan de meeste redelijk betaalbaar zijn. En het kan altijd dat je een basic item zoals bv. een zwarte kokerrok al hebt liggen en dat je alleen een leuk topje of accessoires moet toevoegen. Maar ik hoop dat ik jullie hier toch een beetje mee inspireer. Ik laat jullie een aantal items zien van River Island, H&M en Asos. Volgende week kunnen jullie een soortgelijk artikel verwachten, maar dan rond NYE’s & New Year.

River Island

Zelf vind ik dat er een aantal leuke items tussen zitten, die ik zelf zeker zou aandoen. Je kan elk van deze items apart dragen met iets basic dat je vaak al in je kast hebt liggen. Zo kan je het topje gemakkelijk met een simpele (donkere) jeans aandoen. Ik denk dat je hier wel een aantal verschillende combinaties mee kunt maken.

 

H&M

Ik vond het moeilijk om bij de H&M leuke items te zoeken. Wel vind ik dat er tegenwoordig zeer leuke juwelen en dan vooral oorbellen te vinden zijn. Hiermee kan je heel gemakkelijk een ietwat saaie outfit helemaal mee opvrolijken. Wat je vooral bij de H&M vindt, zijn leuke little black dresses die natuurlijk altijd handig van pas kunnen komen. En het zwarte jurkje met de prachtige mouwen is een moderne twist op de klassieke little black dress.

Asos

Ik moet eerlijk zeggen, bij Asos.com vond ik mijn ultieme favorieten. Hier kan je altijd de perfecte jurk voor een bepaalde gelegenheid vinden. Een donkerrode/burgundy velvet jurk past perfect bij kerstmis. Als je een speciaal feestje hebt, kan je natuurlijk altijd uitpakken met een zwarte sterretjesjurk of een catchy rode jurk.

Ik hoop dat jullie hieruit inspiratie hebben kunnen halen, het uitzoeken van leuke items en deze mooi plaatsen in photoshop heeft iets langer geduurd dan gedacht. Daarom heb ik besloten om voorlopig geen artikel op zaterdag online te zetten. Momenteel ben ik druk met het voorbereiden van mijn examens, hierdoor wordt artikelen schrijven iets lastiger. Toch ga ik proberen zo veel mogelijk vooruit te plannen, zodat er meestal een artikel online komt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Weet jij al wat je met kerstmis gaat aandoen?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 18 december 2017 / 20:07

    Oeh, die Asos jurkjes zijn zo mooi! Ik ga inderdaad ook altijd naar die website als ik iets nodig heb voor een bepaalde gelegenheid. Wat ik dit jaar ga dragen voor Kerst weet ik wel nog niet helemaal. Altijd zo moeilijk 🙂
    Sarah onlangs geplaatst…Bye bye baaldag – 5x tipsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Recept : Gingerbread koekjes

Hi, Ja hoor, je ziet het goed eindelijk komt het eerste kerst recept online. Na een lange week ben ik...

Close