Challenge : 1 week vegan eten ; dag 4

Hi ,

Ja hoor het is alweer dag 4! Ik vind het eigenlijk nog altijd verassend dat het zo vlot is gegaan. Ik dacht dat het voor mij enorm moeilijk ging zijn om een week vegan te eten, maar tot nu toe heb nog niet zoveel last gehad. Ik weet dat je als vegan meer moet eten, omdat je anders sneller honger hebt, dit heb ik geleerd doordat ik in de avond heel hard de neiging heb om te beginnen snacken.

Wil je het eetdagboek van dag 4 zien? Lees dan zeker verder.

Ontbijt

Havermout met ongezoete amandelmelk en gebroken lijnzaad

& lauwwarm water met citroen, koffie en water

Ja, ondertussen zullen jullie dit al wel weten, maar het is gewoon zo simpel en snel klaar.

Snack :

Ik wist dat dit handig ging zijn toen ik het kochte. Een snelle en gemakkelijke snack. En nog twee rijstwafels met kerrie hummus.

Heb je al door dat dit een nieuwe favoriet is? (:

& water

Lunch :

Mijn lunch was het restje tomaat-groentensoep van gisteren en waarschijnlijk ook mijn lunch voor dag 5. Ik heb alleen deze keer nog wat linzen toegevoegd voor wat meer crunch.

& water

Snack :

Mijn snack bestond uit twee van deze speltbroodjes met avocado en kerstomaatjes. Het eerste broodje at ik juist voor ik naar de biowinkel ging, het tweede erna. Helaas ben ik vergeten van het eerste broodje een foto te nemen, maar deze was juist hetzelfde als deze. Verder heb ik wat later nog een mandarijntje  gegeten en water gedronken.

Avondmaal :

‘ S avonds heb ik een vegan pizza gemaakt, met een recept dat ik op pinterest vond. Inclusief met vegan parmezaanse kaas en pesto.

Ik moet zeggen dat ik had verwacht dat deze beter zou smaken, maar misschien heb ik er teveel van die vegan kaas op gedaan. Verder heb ik ook nog water en kombucha hierbij gedronken.

 

Snack :

Lentil chips in de smaak tomaat & basilicum. Deze chips zijn al een tijdje (van toen ik verhuisd ben) mijn favoriete quilty pleasure en ze zijn niet zo heel slecht als gewone chips en vegan. Aangezien het vrijdag was en ik verslaafd ben aan chips, leek het mij wel een goed idee om dit te eten. (:

Verder heb ik ook nog een appelsien gegeten, wat later en water en groene thee gedronken.

Zo, dat was het alweer voor dag 4. Ik kan nog altijd niet geloven dat ik het volhoud. Ik had gedacht dat het veel moeilijker zou gaan, gelukkig is dit niet zo. Wel heb ik nog niet echt veel gemerkt van de benefits voor je huid enzo. Dus ik hoop dat dit nog komt, van migraine heb ik deze week wel nog niet zo veel last van gehad.

Ben je benieuwd naar het eetdagboek van dag 5? Dan hoop ik je morgen terug te zien. (:

Ps : Op dag 5 eet ik een ander ontbijt dan de afgelopen week.

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 7 januari 2017 / 12:30

  Telkens als ik op je blog kom heb ik het gevoel alsof ik het artikel al gelezen heb door de eerste foto haha. Weer de heerlijke tomatensoep, yeas over een paar minuten ga ik ook tomatensoep eten, eindelijk!! En oehh die vegan pizza!
  Romy onlangs geplaatst…Unboxing boekenbox HappyReads!My Profile

 2. 7 januari 2017 / 12:56

  Wat een fijn artikel. Ziet er allemaal erg smakelijk uit

 3. 7 januari 2017 / 17:13

  Ahh, super gaaf dat je dit doet! Ik zou het zelf echt wel een keer uit willen proberen 🙂

 4. 7 januari 2017 / 17:55

  Wat knap dat je dit doet! Als ik eerlijk ben ziet het er zeker niet slecht uit! Ben benieuwd hoe je straks op deze challenge terug kijkt:).

 5. 7 januari 2017 / 19:13

  Wat een leuke goede inspiratie! Ik ga hier zeker wat mee doen want wil dit graag nog eens proberen! Succes XXX
  Charel onlangs geplaatst…Ziaja med vitamine CMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Challenge : 1 week vegan eten; dag 3

Hi, Het is alweer tijd voor het eetdagboek van dag 3! Ik vind dat deze week nog redelijk snel verloopt....

Close