Challenge : 1 week vegan eten; dag 2

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor het eetdagboek van dag 2 van mijn vegan eet week. Dus, als je hier benieuwd naar bent lees dan zeker verder. (:

Gisteren was een redelijk drukke dag, met veel heen en weer rijden. Dus daarom dat mijn eetdagboek raar kan ogen.

Ontbijt

(zelfde als dag 1)

Havermout met amandelmelk en gebroken lijnzaad

& lauwwarm water met citroen, koffie en water

Snack :

Een beetje een late snack rond half elf.

3 rijstwafels (boekweitwafels) met kerrie hummus

& water

Lunch :

De overgebleven linzensoep van gisteren met 2 snede brood

& water

Tussendoortje :

1 appeltje met een droog stuk brood (want ik had niet meteen vegan beleg bij de hand)

& water en 1 pakje appelsap

Avondmaal :

Spaghetti (eigenlijk noodles) met look, ui, & peterselie

& water

Het was de bedoeling dat het spaghetti zou zijn dan zou het er smakelijker uitzien, maar het was wel heel lekker. (:

Snack :

Groene citroen thee

& havermoutpannekoekjes (met confituur)

& 1 appelsien

& water

 

Zo dat was dag 2 van mijn vegan eet week alweer. Ik moet wel zeggen dat deze dag wat moeilijker verliep, aangezien mijn oma gehaktballetjes had gemaakt. Juist op een moment dat ik veel honger had ( na de appel) heb ik helaas een klein gehaktballetje gegeten. 🙁

Tot morgen voor dag 3, ik hoop dat deze wat soepelder verloopt!

Ps: Ik ben nog altijd op zoek naar bloggers voor ‘meet the blogger’, dus als jij geïnteresseerd bent laat het me dan zeker weten!

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 5 januari 2017 / 08:25

  Ik vind dat je het als nog goed hebt gedaan hoor! Zo’n klein gehaktballetje is al een stuk beter dan een heel stuk vlees, niet waar? 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…On my beauty wishlist 13My Profile

 2. 5 januari 2017 / 09:23

  Ik vind het echt knap van je dat je dit doet! Ik zou het zelf ook willen proberen voor een weekje maar dat gaat mij denk ik niet lukken.
  Lieke onlangs geplaatst…Festival | NYE bij PussyloungeMy Profile

  • 5 januari 2017 / 09:37

   Ik dacht dat het mij ook niet ging lukken, maar het is makkelijker dan je denkt. (:
   Liefs,
   Yara

 3. 5 januari 2017 / 16:55

  Ik vind het al knap dat je het langer als een dag volhoudt! Dat kleine gehaktballetje, tja, ik denk dat niemand dat op zo’n moment kan weerstaan..

 4. 5 januari 2017 / 20:24

  Dit is zo grappig! Ik had het toevallig vandaag nog over jou, over dat je vroeger blogde en dat ik je blog laatst nog tegen was gekomen. Na een uur gezocht te hebben vond ik hem eindelijk en nu liet je een reactie achter haha. Superleuk om weer “oude” bloggers terug te zien komen in het bloggerwereldje <3 Oh en die havermoutpannenkoekjes, die wil ik gauw eens proberen!

  • 5 januari 2017 / 20:35

   Ja inderdaad grappig! (:
   Op mijn oude blog had ik alleen problemen, doordat ik te laat een e-mail had gezien dat het hostingbedrijf ging stoppen waardoor ik heel mijn blog en de inhoud kwijt was. Maar ik ben eindelijk afgelopen jaar terug kunnen beginnen.

   • 5 januari 2017 / 21:08

    Oh dat is enorm zuur zeg! Ik was al aan het zoeken naar oudere foto’s. Ik had het er met een vriendin over, over hoe de bloggerwereld veranderd is en over “oude” bloggers. Ik zocht een foto van je vorige blog om te vragen of ze je nog wist te herinneren. Wel leuk zeg dat je opnieuw bent begonnen en totaal met een ander concept! 😀
    Romy onlangs geplaatst…Don’t call it a dream, call it a plan!My Profile

    • 6 januari 2017 / 07:23

     Ja ik begon het bloggen te missen, zeker nadat ik merkte dat steeds meer mensen om me heen begonnen met bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Challenge : 1 week vegan eten; dag 1

Hi, Zoals ik jullie vorige week heb verteld, ging ik deze week proberen vegan te eten. Om verschillende redenen zoals...

Close