Book : A Vintage Wedding

IMG_1771

 

Hi,

Vandaag ga ik iets doen dat ik nog nooit heb gedaan maar wel altijd al wou doen. Namelijk een soort van recensie geven van dit boek. Ik ben verzot op boeken en lezen (een van mijn vele passies) dus dacht ik dat ik vanaf nu mijn mening over een bepaald boek met jullie kan delen. Het boek dat ik van gisteren heb uitgelezen is A Vintage Wedding van Katie Fforde.

Ik heb dit boek gekocht in the uk en dus compleet uitgelezen in het engels. Dit is het tweede boek dat ik heb gelezen in het engels ‘just for fun’. (: Natuurlijk is het ook altijd handig om je talen op deze manier wat te verbeteren. Ik heb geen enkel probleem gehad bij het lezen van dit boek en het was nog ontspannend ook. Ik heb dit boek in Tesco gekocht in Groot-Brittanië. Maar het is ook verkrijgbaar op bol.com in het engels of nederlands en in de ebook variant.

IMG_1772

 

Laten we maar eens beginnen met mijn eerste boekrecensie.

  • Titel : A Vintage Wedding
  • Auteur : Katie Fforde
  • Uitgave : Februari 2015
  • Pagina’s : 454
  • Uitgever : Cornerstone

In a small Cotswold country town, Beth, Lindy and Rachel are looking for new beginnings. So they set up in business, organising stylish and perfectly affordable vintage weddings. Soon they are busy arranging other people’s Big Days. What none of them know is that their own romances lie waiting, just around the corner…

Het is een verhaal dat je helemaal meesleept. Het lijkt wel of je speelt zelf mee in het boek in een klein Brits dorpje. Je voelt de sfeer en leeft mee met de personages. Maar persoonlijk ben ik al iemand die meteen in een boek wordt ingezogen en meeleeft met alles. Als je een romantisch type bent, kan ik dit boek zeker aanraden. Je voelt je in ieder geval helemaal compleet en vervuld na dat je dit boek hebt uitgelezen. Het is een mooie ervaring.

Sorry voor deze korte recensie maar ik ben nog helemaal nieuw in dit ‘wereldje’. Ik weet nog niet zo goed hoe ik mijn mening over een boek overbreng naar de wereld. Als jullie tips hebben, wil ik dit graag weten. (:

Ook ga ik terug meer schrijven, ik weet dat het een beetje stil is geweest. Ik zat midden in mijn stage en binnenkort zit ik midden in mijn examens. Maar ik ga goed vooruitplannen.

liefsyara

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Etsy sticker haul

Hi! Vandaag heb ik mijn eerste etsy sticker haul. Deze is van twee verschillende shops namelijk HelloAshleyAnn en OhHelloStationeryCo . Dus ik zou zeggen,...

Close