#Blogger gift ideas

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor een andere gift guide, deze keer een editie speciaal voor alle bloggers! Het spijt me dat deze gift guide op een woensdag online komt, in plaats van een maandag. Dit komt door de #manly gift idea van afgelopen vrijdag. Mijn planning is een beetje in de war, maar ik heb nog een aantal spannende gift ideas in petto voor jullie. Aangezien een groot deel van mijn lezers zelf ook blogger is, leek het mij wel leuk om hier een speciale editie aan te wijden. Het kan dat een van je beste vrienden ook blogt, dus dan zou deze gift guide nog van pas kunnen komen. Ben je benieuwd naar alle items? Kijk dan zeker verder.

 

 

1) Mascha planner

Als je het mij vraagt, kan een blogger niet genoeg plannen. Wat velen misschien niet weten is hoeveel tijd er in een blog kruipt. En als je elk artikel niet goed plant, kan het wel eens dat je zonder zit. Daarom lijkt deze planner mij zeer handig voor elke blogger. Je kan hier perfect to-do lijstjes in maken, afspraken inplannen, artikels inplannen, … noem maar op! Qua indeling lijkt deze planner op de bekende Erin Condren life planner. Je kan in deze planner ook werken met stickers, om alles een beetje op te leuken. Ben je benieuwd geworden naar deze planner? Ik heb hier onlangs nog een artikel over geschreven dat je hier kan vinden. De mascha planner is te koop via bol.com of in de boekenwinkel voor €24,95.

2) Desk planner – Supplied by lily

Ik heb deze desk planner zelf al een tijdje. Ik vind het zowieso handig om standaard iets van een planner op je bureau te hebben liggen. Zo raak je meteen ook gemotiveerd en kan je een lijstje van al je taken maken. Dit is vooral ook handig voor alle bloggers die naast hun blog nog een studie volgen. Je kan je blogtaken en schooltaken allemaal apart zetten. In de nieuwe desk planner zit ook een maandoverzicht. Lilia is zelf rechtenstudente (momenteel in Washington!) en heeft een succesvol bedrijf uit haar blog gemaakt. Natuurlijk weet zij dan wat voor soort planner het beste werkt, en heeft ze er zelf eentje ontworpen. Als je benieuwd bent naar deze planner, bekijk dan zeker ook eens dit artikel voor meer info en foto’s van deze desk planner.

Je kan de student desk planner van Lilia kopen  bij Supplied by Lily voor €17,49.

3) To do list – Supplied by lily

Natuurlijk heeft Lilia haar eigen webshop moeten uitbreiden door het grote succes van de desk planner. Hierdoor verkoopt ze nu ook haar eigen notitieboeken en dit handige to do boekje. Hierin kan je al je to do’s voor een bepaalde dag schrijven en doorstrepen (of markeren). Dit is misschien leuk als de persoon waarvoor je deze gift guide aan het lezen bent, al een planner of agenda heeft. Nog een voordeel van dit boekje is dat het compact is en handig is om overal mee naartoe te nemen. Zowel de student desk planner als de notebook zijn beschikbaar in een marble en floral print. Je kan deze to do list kopen bij Supplied by Lily voor €5,49.

4) Hema notitieboekje

Want welke blogger heeft geen notitieboekje nodig? Je kan ervoor kiezen om een papieren notitieboekje te kopen voor de blogger in je leven, of je koopt een apple/android store gift card waarmee een goede notitie/to-do app mee gekocht kan worden. In een notitieboekje schrijft een blogger mogelijke ideeën uit voor artikelen, voor het maken van een blogplanning en nog veel meer. Ik vind het persoonlijk nog altijd handig om alles op papier te zetten. Van zodra ik een idee voor een nieuw artikel heb, schrijf ik het op in mijn blogboekje. Natuurlijk kan je hiervoor ook de evernote app gebruiken voor onderweg. Je kan dit notitieboekje vinden bij de Hema voor maar €3,25, een koopje! Het is natuurlijk altijd mogelijk om voor een iets steviger notitieboekje te gaan van bv. Moleskine.

5) Hama statief

Een statief is misschien een leuk cadeautje voor een blogger/vlogger. Het kan ook helpen om mooiere productfoto’s te maken, doordat een statief goed stabiel is. Je kan ervoor kiezen om een groot of klein statief te kopen. Ik zou eerder een groot statief kopen als er ook video’s worden gemaakt. Een statief kan ook zorgen voor een stevige basis tijdens het maken van foto’s van je make-up look. Je kan dit statief van Hama, of een ander statief vinden via bol.com.

6) From Blog To Brand – Laurentine Van Landeghem

Natuurlijk kan dit boek niet uit je collectie ontbreken als blogger. In From Blog To Brand vertelt Laurentine jouw het hele verhaal achter Clouds of Fashion, en hoe het allemaal begon met haar blog. Wil je hier meer over weten, bekijk dan zeker mijn review over From Blog To Brand. Dit verhaal zal elke blogger zeker voldoende motiveren en inspiratie geven.

Je kan From Blog To brand kopen bij bol.com, standaard boekhandel of de Clouds of Fashion webshop voor €19,99.

7) Blog boek – Kelly Deriemaeker

Als blogger kan het nooit kwaad om voldoende research te doen. In dit boek vind je alles wat je moet weten over bloggen. Door het lezen van dit boek vind je hopelijk ook genoeg tips voor het verbeteren van je blog. Zo kan de blogger in je leven ervoor zorgen dat haar/zijn blog nog meer groeit. Dit soort boek is zeker handig als je meer te weten wilt komen over alles dat er achter een blog schuil gaat. Denk aan statistieken, advertenties, gebruik van foto’s, …

Je kan dit boek kopen bij bol.com voor €28,40.

8) Hema usb-stick

Als blogger kan je wat mij betreft, nooit genoeg usb-sticks of harde schijven hebben. Vooral als je het runnen van je blog combineert met een studie, is het belangrijk dat je overal een aparte usb-stick voor hebt. En wie wilt er nu niet een usb-stick die eruit ziet als een lipstick? Zeker voor de beautybloggers lijkt dit mij wel interessant. Je kan deze usb-stick vinden bij de Hema voor €11.

9) Tijdschriften

Als laatste cadeau tip kunnen tijdschriften nooit kwaad. Je kan bv. een abonnement kopen voor jouw blogger op een van haar/zijn favoriete tijdschriften. Er zijn genoeg bloggers (waaronder ik) die het grootste deel van hun inspiratie halen uit tijdschriften. Ik beloof je dat dit gewaardeerd zal worden. Denk aan tijdschriften als Cosmopolitan, Flair, beauty magazines, …

Dat was het alweer voor deze gift ideas, ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb. Als je zelf nog ideeën hebt voor een volgende gift guide, hoor ik het graag! Je kan als je wilt natuurlijk altijd een origineel cadeaupakket samenstellen met een aantal van deze items.

Heb jij al een cadeautje op het oog voor de blogger in jouw leven? Of vind jij dit als blogger goede ideeën?

Je kan mij en mijn blog ook volgen op InstagramFacebookBloglovin & Twitter.

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 22 november 2017 / 09:17

  Super leuk, vooral de planners. Ik heb vorig jaar een Happiness Planner van mijn vriend gehad en dat is toch wel echt de ultieme gift haha. Ik denk stiekem dat ik er dit jaar weer een krijg met kerst, dus dan ben ik helemaal blij!
  Simone Vissers onlangs geplaatst…Home Sneak Peek #2My Profile

 2. 22 november 2017 / 10:33

  Oee wat een leuke spulletjes! Hier zou ik ook zeker wel blij van worden. Ik wil nog graag de desk planner van Lily. Ondanks dat ik zeker weet dat ik het amper ga gebruiken, ik vind het wel ontzettend mooi.
  Rebecca onlangs geplaatst…Christmas sweater ★ Lush bathbomb reviewMy Profile

 3. 22 november 2017 / 14:12

  Ik heb een dubbel gevoel bij planners. Enerzijds wil ik er eentje omdat ik denk dat het me echt wel kan helpen georganiseerder te werken, anderzijds ken ik mijn perfectionistische zelf en ga ik sowieso pagina’s uitscheuren als ik niet 100% tevreden ben. En als het nieuwe eraf is, kijk ik er waarschijnlijk nooit meer naar om, haha! :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Gehoorbescherming: Op maat gemaakte oordoppenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Review : From Blog To Brand – Laurentine Van Landeghem

  Hi, Vandaag komt er eens een ander soort review online dan jullie van mij gewend zijn. Ik ga namelijk...

Close