My blog essentials

IMG_2414

Hi,

Vandaag wil ik graag met jullie mijn blog essentials delen. Ik weet dat ik dit zelf wel interessant vind om te zien wat er allemaal nodig is achter de schermen van het bloggen. Vandaag deel ik dus met jullie alles wat ik nodig heb om yaraloveshealthy.com te maken zoals je het nu voor je ziet. (:

Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden en als je meer wilt weten, lees dan zeker verder!

1. Macbook Pro 13″

IMG_2402 IMG_2419

Mijn eerste blog essential  is mijn laptop, ik heb namelijk een Macbook Pro 13 inch uit 2011. Wat in de Apple wereld betekent dat deze al uit de prehistorie komt. Zelf merk ik wel dat die steeds trager begint te worden maar, dat is misschien ook omdat ik meer bestanden opslaag. Ik moet zeggen dat dit de beste en duurste aankoop is die ik al in mijn leven heb gemaakt. Het is gewoon zo handig om mee te werken, zowel voor school als voor mijn blog. Er zitten standaard al een aantal handige programma’s op de macbook en ik heb alleen microsoft office moeten kopen zodat ik ook word, excel en powerpoint kon gebruiken. Daarnaast is het ook gewoon zoveel handiger om mee te nemen naar school of in de trein. Hiernaast zou ik graag nog een Imac willen zodat ik nog vaker aan mijn bureau zit zonder met mijn laptop en oplader te sleuren. Maar hier zal ik nog een tijdje mee moeten wachten.

2. Andere essentials – harde schijf, to do list & notitieboekje

IMG_2406

Andere essentials zijn een to do list blokje van de Hema, een draagbare harde schijf en een notitieboekje voor blogideeën. Want ik vind het nog altijd leuk om dingen op te schrijven. Al is het alleen maar zodat ik dingen van mijn to do lijstjes kan schrappen. Sinds kort heb ik deze harde schijf zodat ik al mijn bestanden stilaan kan overzetten. Zo hoop ik dat mijn macbook terug wat sneller wordt. Verder is mijn desk planner van de Hema de laatste tijd ook een blog essential geworden maar, deze gebruik ik ook nog voor school en andere zaken.

IMG_2408

3. Canon EOS 1100D

IMG_2428

Mijn grootste liefde, mijn Canon EOS 1100D spiegelreflexcamera. Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben met deze aankoop. Naast een goede laptop is een goede camera toch wel echt een must have voor bloggers. Want iedereen houd van mooie foto’s. Sorry trouwens dat de foto hieronder wat waziger is maar, deze moest ik met mijn iphone nemen. En voor die goede camera heb je natuurlijk ook een geheugenkaartje nodig. Ik heb er ondertussen al vier geloof ik. En door de jaren heen zijn er al een aantal kapot gegaan op mysterieuze wijze. IMG_2433

4. Picmonkey

IMG_2439

Nog zo’n essential van mij is Picmonkey. Picmonkey is een handig en gratis fotobewerkingsprogramma waarmee ik vrijwel al mijn foto’s bewerk. Waarom zou ik voor een programma betalen als Picmonkey net zo goed werkt? Trouwens aan Photoshop kon ik nooit uit.

5. Iphone 5S

IMG_2422

Mijn telefoon (Iphone 5S) is voor mij ook een essential aangezien ik constant mijn email, blog,… zit te checken onderweg, op stage of op school. Daarnaast neem ik al mijn foto’s voor instagram ook met mijn telefoon. Dus natuurlijk ook een must have!

————————————————————————————————————————–

Dat waren al weer al mijn blog essentials, ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje achter de schermen van yaraloveshealthy. com te nemen. (:

Wat zijn jouw blog essentials? 

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 25 april 2016 / 07:35

  Mooie camera gebruik je voor je blog foto’s. Ik vind het heel leuk om te lezen!

 2. 25 april 2016 / 07:46

  Mijn camera is ook mijn grote liefde! Ik heb een paar dagen geleden een nieuwe lens gekocht en ben er zó blij mee, haha!

 3. 25 april 2016 / 07:55

  Leuk om te zien wat je allemaal voor je blog gebruikt. Je roze toetsenbord op de laptop vind ik echt heel erg schattig! Ik heb ook een Canon camera die me heel goed bevalt.

 4. 26 april 2016 / 07:39

  Leuk om te zien wat voor camera je gebruikt. Ik ben aan het oriënteren op een camera en ik denk dat ik voor een systeemcamera ga.

 5. 7 mei 2016 / 10:27

  Mooie MacBook heb je! Zelf gebruik ik ook altijd picmonkey voor mijn foto’s. Een heel handig programma vind ik. Liefs gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Current favorites

Hi, Vandaag wil ik graag met jullie mijn favorieten op het moment delen. Dit is niet alleen in het beauty...

Close