Beauty – Favoriete highlighters

favorietehighlightersheader

Hi,

Vandaag wil ik met jullie een aantal van mijn favoriete highlighters delen. Ik moet wel zeggen dat er twee tussen zitten die ook een bronze/blush combinatie zijn. Maar die je gezicht nog altijd een mooie glow kunnen geven. Laten we maar beginnen zeker? (:

Als je meer wilt weten, lees dan zeker verder!

favoriete highlighters1

Deze twee eerste highlighters zullen wel de meest bekende zijn. Het zijn namelijk allebei mineralize skinfinishes van Mac. Alleen is de tweede een limited edition extra dimension skinfinish.

Mac Superb extra dimension skinfinish

superb1

superb2

Zoals je kan zien is deze highlighter spectaculair. Zoals de volledige naam al zegt, is dit een dimensie highlighter met reliëf. Het spijt me voor de foto’s maar, zoals jullie kunnen zien heb ik deze highlighter al een aantal keer gebruikt.

Mac Soft and gentle mineralize skinfinish

softandgentle1

Deze highlighter is misschien wel de meest bekende van Mac. Je kan deze skinfinish nog altijd kopen, aangezien deze in het standaard assortiment zit. Ik heb deze highlighter nu al een aantal jaar en ben er nog altijd blij  mee. Het is gewoon een staple in je makeup collectie. Als je nog geen highlighters hebt en je wilt er een goede, koop dan zeker deze! De prijs is misschien wel een beetje hoog, maar de kwaliteit is geweldig. En je doet er een lange tijd mee.

favorietehighlghters2

Zoals je kan zien is de linkse ‘highlighter’ eigenlijk meer een bronzer. Maar toch vond ik dat deze een plaatsje in deze post waar was aangezien deze bronzer gewoon te mooi voor woorden is.

Nyx When leopard gets a tan / Tango with bronzing powder

leopardblsuh

leopardblush2

Zoals je dus kan zien heeft deze bronzer een luipaard patroon. Vele beauty lovers onder jullie zullen deze bronzer dan ook wel kennen. Buiten Nyx heeft Too Faced ook een gelijkaardige bronzer/highlighter in hun collectie zitten. Ik vond deze gewoon zo mooi, dat ik hem wel moest kopen.

Physicians Formula Happy booster in Translucent

highlighter3

highlighter4

Physicians Formula is een merk dat vooral onder Amerikaanse beautybloggers/vloggers heel bekend is. Dit merk staat vooral bekend om hun Happy boosters met leuke patronen en verschillende kleurcombinaties voor de verschillende huidtinten. Zoals je kan zien heeft deze happy booster ook rozige tinten er tussen zitten die je als blush kan gebruiken. Een multitask product dus, en zeg nu zelf wie wordt er nu niet blij van deze highlighter? (:

glambronze1

L’oréal Glambronze Trio Eclat Soleil Blondes

glambronze3

glambronze2

Deze bronzer/highlighter van l’oréal was een aantal jaar geleden heel bekend. Je kon deze kopen in drie verschillende tinten geloof ik. Zo had je een voor blondines, brunettes en roodharige dames? Ik weet niet precies meer hoeveel verschillende tinten er waren maar ik weet wel dat ze bepaald werken door de haarkleur. Dit trio bevat zowel een blush, highlighter als een bronzer. En deze kleuren zouden vooral goed bij blondines moeten passen. Ik vind zelf de blush kleur heel mooi en goed bij mijn huid passen. De highlighter is ook niet mis maar, de bronzer is een beetje donker voor mijn huidskleur. Aangezien ik een redelijk bleke huidskleur heb.

————————————————————————————————————————–

Dat waren mijn favoriete highlighters al weer. Als jullie meer van dit soort artikelen willen zien, laat het me dan zeker weten. En als jullie voor de volgende keer liever swatches hierbij willen mag je het mij ook laten weten. (:

Wat is jouw favoriete highlighter?

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 23 april 2016 / 20:00

  Jaaa ik mistte de swatches! Ik ben benieuwd naar hoe bijvoorbeeld de NYX highliters eruit zien op de huid 🙂

 2. 24 april 2016 / 09:50

  Kom ik aan met mijn één highlighter… Ik moet echt meer gaan kopen, haha!

  • 24 april 2016 / 10:10

   Hoeft niet hoor, als die ene highlighter geweldig is heb je niet meer nodig. (:
   Liefs,
   Yara

 3. 24 april 2016 / 10:36

  Wat een mooie verzameling! Die Physicians Formula Happy booster ziet er zo cute uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #7 : Mandy van Bellamandy.nl

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor de zevende editie van 'meet the blogger'! Deze week stel ik jullie voor...

Close