Batiste Golden Rose – Review

Hi,

Vandaag wil het met jullie graag hebben over de nieuwste Batiste droogshampoo, namelijk Batiste Golden Rose. Als je benieuwd bent naar de nieuwste Batiste Golden Rose en mijn review, lees dan zeker verder.

Golden Rose zorgt voor wat meer luxe in jouw leven. Deze droogshampoo heeft een heerlijk, verfijnde geur en lichtzoete geur en ruikt naar vanille en rozen. Dit maakt dat deze variant de meest luxueuse droogshampoo is die Batiste al op de markt gebracht heeft. Ik hoor jullie al denken, ‘Een droogshampoo die naar vanille en rozen ruikt?’ Wel ik kan jullie nu al vertellen dat dit echt waar is. En in vergelijking met de andere droogshampoo’s van Batiste, blijft deze geur een hele dag in je haar.

‘Batiste Golden Rose zorgt voor wat extra luxe in jouw leven.’

Ik ben al jaren fan van de Batiste droogshampoo’s. Ik weet nog dat mijn oma mij voor het eerst in contact bracht met dit merk. Ze had toen de Batiste blush droogshampoo meegebracht uit de UK, want toen werd Batiste nog niet in België verkocht.

Deze droogshampoo’s zijn zeer makkelijk aan te brengen en ze hebben een heel fijne werking. Je brengt de droogshampoo op zo’n 30 cm van je haar aan. Schrik niet meteen als je een witte waas op je haar ziet, dit is normaal. Hierna is het de bedoeling dat je de droogshampoo in masseert, zodat het product over de vettige delen van je haar verdeeld is. Hierdoor verdwijnt de witte waas ook redelijk snel en word je haar minder vettig.

Dus ik raad deze droogshampoo zeker aan voor wanneer je eens geen zin hebt om je haar te wassen of als je haar er vettig uitziet. Ik gebruik zelf om de 2 à 3 dagen droogshampoo, het hangt er een beetje vanaf wanneer ik mijn haar gewassen heb. Meestal ziet mijn haar er op dag twee al een beetje vettig uit. Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind aan de Batiste droogshampoo’s, is het feit dat je haar meteen een boost en volume.

En laten we nu even eerlijk zijn, wie wil er nu niet haar dat naar vanille en rozen ruikt? Ik moet wel zeggen dat de vanille geur misschien voor sommigen iets overheersend kan zijn, maar voor mij is het juist subtiel genoeg. Een ander groot voordeel van de Batiste producten is dat ze vegan friendly zijn en niet op dieren testen!

Je kan de Batiste Golden Rose bij Kruidvat en Di kopen in België en bij  Kruidvat in Nederland voor €5,49. Vanaf juni kan je de Batiste Golden Rose ook bij Etos vinden.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie er weer van genoten hebben. Ik begin het steeds leuker te vinden om meer beauty artikelen en reviews te schrijven, dus ik hoop dat jullie dit leuk vinden om te lezen. En je mag natuurlijk nog altijd jouw vragen voor de aankomende Q&A in de reacties achterlaten.

Ben jij al bekend met de Batiste droogshampoo’s? Welke droogshampoo is jouw favoriet?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen om te testen.

See you soon!

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 07:04

  Batiste ken ik jaren, maar deze variant nog niet! De geur klinkt echt heerlijk. Ik wissel graag af met droogshampoos, omdat ik het leuk vind nieuwe dingen te proberen. Momenteel staat er een van Aussie in mijn badkamer 🙂 Die is ook erg fijn.
  Marloes onlangs geplaatst…Een kijkje in ons weekmenuMy Profile

 2. 14 maart 2018 / 09:41

  Deze zie ik al op meerdere blogs voorbij komen en hij staat inmiddels op mijn ‘to buy’ lijstje. Hij klinkt echt zo lekker <3
  Lieke onlangs geplaatst…Shoplog | LondenMy Profile

 3. 14 maart 2018 / 14:02

  Ik houd echt van Batiste dus ik denk dat ik deze de volgende keer mee ga nemen! Geen ander merk meer voor mij haha

 4. 14 maart 2018 / 14:02

  Ik houd echt van Batiste dus ik denk dat ik deze de volgende keer mee ga nemen! Geen ander merk meer voor mij haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #9

Hi, Dinsdag betekent tijd voor een nieuw eetdagboekje. In deze 9de Food Diary laat ik jullie zien wat ik afgelopen...

Close