Autumn in the city

Hi,

Het is weer even geleden dat er een outfitpost online kwam, maar vanaf nu ga ik proberen dit een wekelijks terugkomend artikel te maken. Vandaag deel ik met jullie graag mijn favoriete herfstoutfit voor een dagje in de stad. Natuurlijk dan wel met een mooie manteljas erover, die ik zelf nog moet gaan kopen.

Als je benieuwd bent naar meer details over mijn outfit, lees dan zeker verder.

Zwarte basic t-shirt : Zara – rokje : Loavies – over the knee boots : Clouds Of Fashion – tas : Zara – oorbellen : Monki

Ik vind dit zelf een simpele, maar toch leuke herfstoutfit. Je kan er makkelijk een dagje mee gaan shoppen in de stad, maar je kan de outfit even goed iets professioneler maken door de t-shirt te vervangen door een blouse of te dragen in combinatie met een blazer.


Zo, dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik vanaf nu ga proberen om elke week een outfitpost online te zetten. En nogmaals mijn excuses dat er de afgelopen 2 weken zo weinig artikelen online gekomen zijn. Maar ik had het redelijk druk met school en examens, maar stilaan ga ik proberen het aantal artikels per week weer op te bouwen.

Wat vind jij van deze outfit?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 25 januari 2019 / 20:11

    Wat een leuke rok, staat je heel mooi! Lang geleden dat ik een rokje droeg maar als ik dit zie denk ik, ik moet ze wat vaker dragen weer. Ze kunnen zo leuk staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Enkellaarsjes voor bij elke outfit

Hi, Vandaag wou ik het met jullie graag hebben over een must-have tijdens de herfst en wintermaanden. Namelijk enkellaarsjes, want...

Close