About yaraloveshealthy

Deze blog is ontstaan door de voorloper yaralovesbeauty.be, mijn oude beautyblog. Ik heb deze blog zo’n drie tot vier jaar gehad. Helaas was ik toen nog veel te jong om met een blog te beginnen en heb ik veel fouten gemaakt. Zo ben ik dus ook plotseling yaralovesbeauty kwijtgeraakt samen met alle blogposts die erop stonden. Aangezien deze blog steeds bekender aan het worden was vind ik dit nog altijd heel spijtig. Zo ben ik dus in de zomer van 2014 een nieuwe blog begonnen namelijk yaraloveshealthy.wordpress.com. Tot April 2015 heb ik daar geblogd waarna ik heb besloten om een eigen domeinnaam te kopen. En dat is tot nu toe de beste beslissing die ik in een lange tijd heb gemaakt. Vanaf nu blog ik dus op een lifestyleblog maar dat wil niet zeggen dat  er niks over beauty gaat opkomen. Beauty en visagie is nog altijd een van mijn vele passies op het moment. Hier kan je alles vinden dat mij interesseert op het moment.

Mijn blogschema  : Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag. Op donderdag komt de rubriek meet the blogger meestal online.

Enjoy!

Voor meer informatie over mij, het meisje achter deze blog kan je de ‘about me’ pagina bekijken. Mocht je geïnteresseerd zijn, mag je altijd naar mijn mediakit vragen.

liefsyara