About me

Hi,

Ik ben Yara, the girl behind the blog. Als je meer over mij wilt weten ben je op de goede pagina terecht gekomen! Ik ben geboren op 27 juni 1997 en ben momenteel 22 jaar oud. Momenteel studeer ik de opleiding Voedings- en dieetkunde, een droom die uitkomt.

Hierna kan  ik mij hopelijk fulltime  bezig houden met een van mijn passies. Namelijk voeding en dan voornamelijk de gezonde kant ervan. Momenteel heb ik het druk met school, dus kan het zijn dat ik niet altijd even actief iets online zet.

Ik ben afkomstig uit België en momenteel woon ik in Antwerpen. Ik weet nog niet of ik hier blijf wonen, maar dit hangt allemaal af van mijn studie en toekomst. Ik heb een aantal jaar geleden een beautyblog gehad die helaas is verwijderd. Maar na een tijd ben ik het bloggen zo gaan missen dat deze blog is ontstaan. Bloggen is iets dat mij intens gelukkig maakt en ik vind het enorm fijn om mijn mening en gedachten met jullie te kunnen delen.

Ik heb vele passies waaronder bloggen, beauty, fashion en voeding.

Veel meer weet ik niet te zeggen over mezelf dus als je zelf nog vragen voor mij hebt kan je mij altijd bereiken op dit e-mailadres : info@yaraloveshealthy.com .

liefsyara