About me
IMG_0016

Hi,

Ik ben Yara, het meisje achter deze blog. Als je meer over mij wilt weten ben je op de goede pagina terecht gekomen! Ik ben geboren op 27 juni en ben momenteel 19 jaar oud. Ik ben nog volop studente voor de komende drie jaar. Momenteel studeer ik de opleiding Voedings- en dieetkunde, een droom die uitkomt.

Hierna kan  ik mij hopelijk fulltime  bezig houden met een van mijn passies. Namelijk eten en dan vooral de gezonde kant dus eigenlijk waar rond deze blog is opgebouwd. Momenteel heb ik het druk met school, dus kan het zijn dat ik niet altijd even actief iets online zet. Ik ben woonachtig in België, namelijk in Antwerpen. Ik weet nog niet of ik hier blijf wonen, maar dit hangt allemaal af van mijn studie en toekomst. Ik heb een aantal jaar geleden een beautyblog gehad die helaas is verwijderd. Maar na een tijd ben ik het bloggen zo gaan missen dat deze blog is ontstaan. Bloggen is iets dat mij intens gelukkig maakt en ik vind het enorm fijn om mijn mening en gedachten met jullie te kunnen delen.

Ik heb vele passies waaronder bloggen en eten.  Voor mij gaat mijn leven  pas echt beginnen na mijn studie en kan ik hopelijk eindelijk gelukkig zijn met mijn leven. Veel meer weet ik niet te zeggen over mezelf dus als je zelf nog vragen voor mij hebt kan je mij altijd bereiken op dit e-mailadres : info@yaraloveshealthy.com .

liefsyara