5x budget Hunkemöller bikini’s

Hi,

Aangezien het vandaag de laatste dag van augustus is, lijkt het voor sommigen misschien raar dat ik nu ineens over bikini’s begin. Maar we eindigen de zomer met temperaturen van 30°C, waardoor we de nazomer zeker niet mogen vergeten. En zo zijn er natuurlijk ook personen die juist tijdens de nazomer op vakantie vertrekken. Maar of je nu van de laatste zomerdagen kan genieten op vakantie of thuis, warm gaat het zeker worden. Hunkemöller heeft deze zomer een groot aanbod aan alle soorten bikini’s. Het voordeel van het einde van de zomer betekent ook dat een aantal bikini’s van Hunkemöller flink wat korting krijgen. Zo heb ik geprobeerd om de 5 leukste en budget vriendelijke bikini’s uit te kiezen. Nu is er 1 bikini topje dat iets hoger ligt qua prijs, maar deze was gewoonweg te leuk om niet te laten zien.

Als je benieuwd bent naar de 5 leukste & budget vriendelijke bikini’s, lees dan zeker verder.

Laten we beginnen met 2 bikini’s die ik zelf heel erg leuk vind. Links zie je een leuke triangle bikini die tweekleurig is. Perfect om je gebruinde kleurtje te laten showen. En rechts zie je een zwarte bikini met een hooggesloten bikini top en een mid-rise bikini broekje. Zelf heb ik voor deze zomer een gelijkaardige bikini gekocht. Nu ik eenmaal een iets hoger bikini broekje heb, kan ik niet meer zonder. Mocht je een beetje onzeker zijn over je buik, dan is zo’n soort broekje perfect. De bikini aan de linkerkant kan je al voor €15 kopen en de 2de bikini voor €47,99, iets prijziger maar zeker een goede keuze.

Zoals je ziet heb ik ook een aantal kleurrijke bikini’s uitgezocht. Zo zijn triangle bikini’s weer helemaal hot. En dan natuurlijk liefst in neon kleuren, de trend van 2019. Als eerste heb ik deze neonroze/koraal kleurige triangle bikini uitgekozen die je al voor €20 hebt. Als 2de een iets sportiever turquoise met blauw model dat je voor net geen €50 hebt. Als laatste hebben we een roze met witte candy stripes bikini. Dit is een klassieker bikini model dat we allemaal wel kennen, deze bikini kan je voor €34,99 kopen.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie gegeven om een leuke budget bikini te kopen, die je tijdens de nazomer of volgend jaar kan gebruiken. Bekijk zeker alle Hunkemöller badmode eens voor inspiratie.

‘Welke bikini is jouw favoriet?’

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
My Jewellery – outfit

Hi, Voor vandaag heb ik weer eens een outfit post voor jullie. Zoals de meesten onder jullie wel gemerkt hebben,...

Close