5 Musthave zonnebrillen

Hi,

Met de lente in zicht, leek het mij wel leuk om mijn 5 musthave zonnebrillen voor komend seizoen met jullie te delen. Ik weet dat dit meer fashion gerelateerd is, wat jullie misschien niet verwachten van mij. Maar ik hoop toch dat jullie het leuk vinden om te lezen en een beetje inspiratie kunnen opdoen. Je kan deze brillen elke dag aandoen, of juist alleen tijdens feestjes en festivals.

Dus als jij benieuwd bent naar mijn 5 musthave zonnebrillen, lees dan zeker verder.

Ik weet niet wat het is, maar de hype rond kleurrijke en speciale zonnebrillen blijft maar duren. Zelf ben ik sinds vorige zomer grote fan van deze trend. Ik heb toen meteen twee exemplaren gekocht in de Primark. Ik raad de Primark zeker ook aan als je van deze leuke zonnebrillen wilt, maar voor een klein prijsje. Let er wel op dat de kwaliteit niet heel erg goed is, een van mijn zonnebrillen is helaas na 1 zomer al kapot gegaan. Ik heb voor jullie 5 exemplaren uitgekozen van Asos, New Look, River Island en Monki. Enjoy!

Black cat eye smoke lens sunglasses €22 – River Island

Een zwarte zonnebril staat altijd klassiek vind ik. Ik ben zelf een grote fan van de cat eye zonnebrillen. Dit model is een klassieke cat eye, met een kleine twist. Deze bril is perfect voor personen met een vierkant gezicht, zoals ik. Dit model kan je voor €22 bij de River Island kopen. Dit is wel meteen de duurste bril tussen dit lijstje, dus als je een budget friendly variant zoekt, zou ik zeker bij de Primark gaan kijken.

Cat eye square €16,99 – Asos

Ik vind deze bril persoonlijk minder cat eye en meer hoekig. En ik weet ook niet goed of het gaat om een transparant model of niet, want een transparant model houdt de zon niet zo goed tegen. Maar als je een leuke, roze bril zoekt, bekijk dan zeker deze eens van de Asos voor €16,99.

Pink mirror lens bar front sunglasses €11,99 – New Look

Ik moet eerlijk toegeven dat deze bril een van mijn favorieten is. Dit is vooral de crazy trend die ik bedoelde. Tegenwoordig zie je vaak dit soort modellen met getinte glazen, dit kan zowel in het roze, groen, rood, blauw,… noem maar op! Bij de New Look kan je dit exemplaar vinden voor maar €11,99. Deze zonnebril lijkt mij zeker leuk om te dragen tijdens festivals, om je outfit helemaal compleet te maken.

Cat/rimless sunglasses €15 – Monki

Dit model ben ik voorlopig alleen nog maar bij de Monki tegengekomen. Deze bril combineert verschillende trenden tegelijk. Namelijk de silver reflectingcat eye en ronde bril samen. Dus mocht je eens je dagelijkse zonnebril willen ruilen voor iets dat meer funky is, zou ik dit model zeker eens bekijken. Je kan de bril hier vinden voor €15.

Rose gold retro tinted sunglasses €11,99 – New Look

En natuurlijk hoort een retro zonnebril ook op dit lijstje. Want alles wat trendy was in de jaren 70, 80 en 90 begint terug te komen. Zo’n roze, oversized bril is een typisch model uit de jaren 70. Bij de New Look kan je deze bril al voor €11,99 vinden. Deze bril zou mooi staan bij los, lichtjes gekruld of wavy haar.


 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel te lezen en er misschien wat inspiratie uit hebben kunnen halen.

Welke zonnebril is jouw favoriet?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #32 : Gea van Glamview.nl

Hi, Zoals jullie ondertussen wel al weten, staat donderdag in het teken van Meet The Blogger. Deze week stel ik...

Close