Mijn 5 favoriete blogs

favoriete blogs

Hi,

Vandaag wil ik graag met jullie mijn 5 favoriete blogs delen. Op deze blogs kijk ik toch zeker elke week en als ik tijd heb elke dag. Dus, kijken jullie mee?

Schermafbeelding 2016-07-16 om 15.03.03

www.lily-like.com

De eerste blog die ik al een tijdje volg is de blog van Lilia genaamd Lily-like. Ik heb Lilia’s blog leren kennen via haar youtube kanaal. Sindsdien bezoek ik zowel haar blog als haar youtube kanaal trouw. Lilia heeft mij via haar blog geïnspireerd op gebied van fashion. Op haar blog post ze vaak ootd’s waarin ze altijd prachtige outfits aanheeft. Bovendien zijn al haar foto’s proffesioneel, je kan zien dat Lilia enorm veel tijd aan haar blog en youtube besteed. En dat doet ze terwijl ze rechten studeert. Momenteel heeft ze haar bachelor al afgerond, maar heeft ze nog zeer veel plannen voor zichzelf voor de toekomst. Op mijn blog kan je de tweede meet the blogger vinden waarin ik Lilia heb geïnterviewd. Je kan dit artikel vinden door hieronder te klikken. Verder vind ik Lilia’s motivatie en doorzettingsvermogen enorm inspirerend. Dus zeker een aanrader om ook eens haar blog en youtube te bekijken!

Meet the blogger #2 Lilly-like.com van Lilia

Schermafbeelding 2016-07-16 om 15.05.58

www.kimmetjekims.nl

De tweede blog die ik ook al voor meet the blogger heb geïnterviewd en ik al maanden trouw volg, is Kimmetjekims.nl. Kimberley heeft een vrolijke blog vol inspiratie die je al blij maakt bij het aanzicht. Ze blogt over fashion, beauty en haar persoonlijke leven, dus veel variatie!

Schermafbeelding 2016-07-16 om 15.01.58

www.esmeelifestyle.nl

Esmée’s blog is een tikkeltje anders dan de meeste blogs. Al haar artikelen schrijft ze met een positieve twist bovendien schrijft ze ook diepgaande artikelen. Ze geeft handige tips, schrijft over persoonlijke leermomenten, … Haar blog is dan ook genaamd Esmeelifestyle.nl waar verschillende categorieën te vinden zijn.

Schermafbeelding 2016-07-16 om 15.04.54

www.irisjonet.nl

Een andere favoriet van mij is de blog van Iris, Irisjonet.nl. Ze schrijft verschillende inspirerende artikelen. Maar ze geeft ook vaak tips voor andere bloggers. Wat natuurlijk enorm handig is en waarvan ik zelf ook zeker gebruik van maak af en toe. Hiernaast worden deze artikelen in combinatie met prachtige foto’s natuurlijk helemaal top om te lezen.

Schermafbeelding 2016-07-16 om 15.06.11

www.lindseybeljaars.nl

De laatse favoriete blog die ik zelf graag bezoek is de blog van Lindsey. Haar blog heeft ze naar zichzelf genoemd, namelijk Lindseybeljaars.nl. Lindsey’s blog is voornamelijk een beautyblog. En ik moet zeggen dat ik in het verleden voornamelijk beautyblogs volgde omdat ik vroeger zelf een beautyblog had. Maar sinds ik deze blog ben begonnen, ben ik ook begonnen met meer lifestyle blogs te volgen. En Lindsey’s blog is een van de weinige beautyblogs die ik nog volg en interessant is.

Dat waren mijn 5 favorieten blogs om te lezen, ik hoop dat jullie ook eens deze blogs bezoeken. Ik raad ze alle vijf aan en geloof mij, je zal je geen minuut vervelen. (:

Verder wou ik nog even zeggen dat het mij spijt voor de afwezige week. Ik ben afgelopen dinsdag begonnen met vakantiewerk waar ik stage heb gelopen dus heb ik het een beetje druk gehad. Maar momenteel ben ik goed aan het vooruitplannen, zodat dit hopelijk niet meer hoeft te gebeuren!

Wat is jouw favoriete blog?

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 17 juli 2016 / 19:16

    Ahh!! Super leuk dat mijn blog in dit lijstje staat! Mijn hartje maakte echt een sprongetjes. Dankjewel lieve Yara! Voor de rest heb je ook hele leuke favorieten. Stuk voor stuk zijn het ook hele lieve meiden. Maar jouw blog mag er ook zeker wezen. Mooi, overzichtelijk, veelzijdig en echt heel erg leuk om te lezen! Ga zo door, meid.

  2. 31 juli 2016 / 06:40

    Leuk om je favoriete blogs op deze manier in het zonnetje te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Current favorites #2

Hi, Vandaag wil ik graag met jullie mijn current favorites delen. Ik heb vorige zomer al eenmaal zoiets gedaan en vanaf...

Close