5 dingen waar ik blij van word

Hi,

Vandaag deel ik een iets persoonlijker artikel met jullie, zoals de titel wellicht doet vermoeden. Ik deel graag met jullie 5 dingen waar ik blij van word. En geloof me, het was even zoeken naar 5 dingen voor mij. Helaas ben ik redelijk pessimistisch ingesteld, maar af en toe word ik toch even optimistisch. Vandaag laat ik jullie de 5 dingen zien waar ik toch een beetje optimistischer van word. En ga er maar even voor zitten met een tas thee of koffie, want er is veel om te lezen.

Dus als je benieuwd bent waar ik nu juist blij van word, lees dan zeker verder.

1. Al mijn lieve bezoekers en reacties 

Ik kan jullie niet vertellen hoe dankbaar ik wel niet ben. Ik vind het nog altijd geweldig dat er echt mensen zijn die mijn artikelen lezen en leuk vinden. Mijn hart maakt telkens weer een sprongetje als ik een nieuwe reactie binnenkrijg en mijn bezoekersaantallen weer een beetje zijn gestegen. Dus wanneer ik een slechte dag heb of me even iets pessimistischer voel, dan helpt zo’n lieve reactie wel. Dit zorgt er dan ook voor dat ik mijn blog steeds wil verbeteren en elke werkdag een artikel voor jullie wil voorzien. Soms lukt het even niet, maar ik probeer het wel. Dus mochten jullie eens iets op mijn blog zien verschijnen of vragen voor mij hebben, dan hoor ik het graag!

2. Goede resultaten van mijn opleiding

Ik weet nog toen ik voor het eerst een goed rapport haalde in het middelbaar. Wat op dat moment echt een wonder was. Ik had mijn ideale studeer en- werkmethode gevonden, en deze werkte ook echt. Dus toen ik aan de opleiding voeding- en dieetkunde begon, waren mijn eerste resultaten helaas niet zo goed. Momenteel begin ik toch een beter idee te krijgen van de examens in de hogeschool, want mijn resultaten waren beter dan verwacht. De afgelopen examenperiode was een beetje raar voor mij. Om te beginnen was ik al voor de examenperiode goed voorbereid en was ik net begonnen met het vooruit schrijven van artikelen. Hier kwam ook nog eens bovenop dat mijn examenrooster wel heel rustig en goed was ingedeeld. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik niet voldoende had gestuurd, ook al kende ik mijn leerstof en had ik voldoende tijd. En ik had nu ook  niet het beste gevoel na het afleggen van mijn examens. Combineer dit dan nog eens met de ooh zo geweldige giscorrectie in de hogeschool en ik dacht dat ik voor geen enkel examen geslaagd zou zijn. Wonder boven wonder ben ik uiteindelijk net niet geslaagd voor 1 van de 5 examens. En laten we eerlijk zijn, fysicochemie van het koken zal nooit mijn sterkste vak zijn. Dus laten we hopen dat ik die 8 nog twee punten kan ophalen in augustus. Maar deze goede resultaten zorgde er wel voor dat ik toch zeker een week een pak optimistischer was wat betreft mijn opleiding. Geloof me niet verkeerd ik doe deze opleiding van in het begin al graag, maar het is soms wat lastiger. Nu ik nog eens goede resultaten heb gekregen,  bevestigt dit alleen maar dat ik op de juiste plaats zit.

3. Meer volgers op instagram

Sinds ik echt actiever met mijn instagram bezig ben, merk ik dat mijn volgersaantal stijgt. Dit maakt mij zo blij! Het grootste gedeelte heb ik ook gekregen door mijn interactie met mijn volgers en anderen. Ik snap nog altijd niet hoe sommige mensen op korte tijd boven de 10.000 volgers krijgen op instagram. En soms is het ook spijtig dat bepaalde bedrijven enkel naar het aantal volgers op social media kijken, en niet naar je blog(bereik). Maar ik ben elke volger dankbaar en binnenkort worden deze dan ook beloond met een leuke winactie. Want yaraloveshealthy bestaat bijna 3 jaar!

4. Complimenten krijgen over mijn blog

Ik vind het echt geweldig om een compliment over mijn blog te krijgen. Ik heb onlangs nog te horen gekregen dat ik mijn blog op een goede manier onderscheid van ander blogs. Ik steek dan ook redelijk wat tijd in mijn blog en instagram, ook al is het niet altijd even makkelijk tijdens drukke periodes. Dus wie vind het dan niet leuk om voor dit harde werk beloond te worden met complimenten? In ieder geval, ik ben jullie allemaal erg dankbaar.

5. Productiever worden als ik naar muziek luister

Ik weet niet wat het is, maar zodra ik een to-do lijst heb gemaakt en muziek aanzet, raak ik net iets sneller door deze lijst. En opruimen is gewoon leuker met wat muziek aan. Maar ook als ik voor school werk of mijn cursus samenvat, dan is het net iets leuker met muziek. En ik heb ook het gevoel dat ik sneller werk met muziek aan. Dus dan is het niet moeilijk om blij te worden, als je to-do lijst twee keer zo snel af is.

 


Zo, dat waren de 5 dingen waar ik blij van word. En wie weet ontdek ik nog een aantal andere dingen, en kunnen jullie nog eens zo’n soort artikel verwachten. Ik weet niet of het een leuk idee is om ook een ‘5 dingen waar ik boos van word’ artikel te maken, dus als dit jouw leuk lijkt mag je mij dit altijd laten weten. Ik ben nu eenmaal een pessimistisch persoon, dus mij lijkt dit wel leuk.

Ook ben ik benieuwd of jullie toevallig vragen hebben voor mij? Ik ga namelijk binnenkort een Q&A houden op mijn blog of op instagram. Dus als jullie hiervoor vragen hebben, dan hoor ik het graag. En vanaf maandag kunnen jullie weer elke werkdag een nieuw artikel vinden op yaraloveshealthy.

Waar word jij allemaal blij van?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 6 maart 2018 / 09:03

    Wat een fijn lijstje zeg! Om blij van te worden inderdaad. Ik heb vandaag, onverwacht een dagje vrij. Heerlijk<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #30 : Manon van Manonantonia.nl

  Hi, Het is vandaag donderdag, dus tijd voor een nieuwe Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie voor...

Close